30 Nisan 2016 Cumartesi

ÇOCUK ODASI TASARIMLARI



Dekorasyonda iskandinav stile ilgim şüphesiz instagramda @jesussauvage ile tanışmamla gerçekleşti. Vintage/eskitilmiş tasarımlar, doğala ve rahatlığa olan hayranlığım artarken takım olarak satın alınan paket mobilyalara olan saygımı ise yitirdim. 

Bu bakışla yola çıkarsak çocuk ve bebek odalarında sade ve kullanışlı birkaç fikir ile küçüklerin yaşam alanını yenileyebilirsiniz.

Kontrast renkler kullanmak...



Duvar raflarını tercih ederek kendinize alan açın. Işıklı toplar ipten yapılıyor ve pille çalışıyor. Artık ülkemizde de satışı olan ve tercihinize göre oldukça geniş renk skalası bulunan ışıklı topları @funnylights aracılığı ile temin edebilirsiniz.

@jesussauvage

@bloomingville_mini

Mümkün olduğunca sade kalmak, yumusak elişi oyuncaklar seçmek, mobilyalaşmadan alan yaratmak artık çok daha fazla tercih ediliyor. Önemli olan biraz da duvarları etkin kullanmak. "String shelves" istediğiniz renk ve boyda duvar rafı imkanı sunuyor. Oldukça keyifli oldugunu söylemeliyim. Temininde bazı sıkıntılar olsa da halen bir deneme halindeyim ve sorunsuz temin edebilirsem detaylarına blogda yer vereceğim :))


@poupeerousse


Bebekler için bir komodin ve beşik yeterli olabilir. Rasyonel olmak ve sadece ihtiyaç olanı almak keşke mümkün olsaydı...


@tannfeen.hjem

@jauraispumappelermarcel

@laurielauriane


Resimlerdeki tüm detaylara ilerleyen günlerde yer vereceğim. Bugün blogda ilk günüm.

Merhaba 💙

2 yorum:

  1. Hoşgeldiniz. Ben de blogda yeniyim.
    İyi eğlenceler,sevgiler
    Ezgi
    http://ezgissimo.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil